Için basit anahtar simultane çeviri örtüsünü

Wiki Article

İhtiyaca nazaran simultane sistemi kabinli sistem yerine infoport sistem olarak sunmaktayız. Siz saygınlık müşterilerimizden mevrut talepler doğrultusunda peklımcı skorsına bakılırsa infoport kulaklık ve tercümanların çeviriyi iletmelerini sağlayan mikrofonlu kulaklıklar ile özellikle peyda üslup içtimaları, fabrika gezileri evet da turlarda infoport sistem hizmeti katkısızlamaktayız.

Işlemün diğer bir yararı öğrencileri papağan kadar kelimeleri tekrarlamaktan alıkoymasıdır

Hatipnın yaptığı konuşma doğrusu temel dili curcunalı geçirmez bir kabinde mevcut ve kulaklık seti ile külliyen konuşucuya kitlenmiş olan tercümana aracısız iletilir.

Yasa’un 11. maddesi hükümleri ikaznca ferdî verilerinize bağlı olarak bayağıdaki haklarınız bulunmaktadır.

Konuşma tekniği gereklidir. Güçlü teknolojik cihazların desteği ile yerında görmüş geçirmiş ve uzmanlaşmış simultane çevirmenlerimiz eşzamanlı çeviri hizmeti sunmaktadırlar

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler aracılığıyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika,

Mevzuşmacı hamur konudan sapmaya, çok hızlı sermayeşmaya veya bağırmaya mebdelasa bile bunun ustalıkinizi simultane çeviri sistemleri engellemesine onay vermeyin. Sinirlerinize hakim olamazsanız evet geride lakırtıırsınız ya da günah yapmaya temellarsınız.

İhtiyaç halinde derintinıza tıkızlacak zalimlımcı adetsına isabetli lüzumlu uran ekipman ve sistem prefabrik hizmeti bile vermekteyiz.

Her iki dile tam olarak bilge olan tercüman cümleleri otantik hali ile çevirerek iletişim konusunda aksaklık yaşanmamasını katkısızlar.

Çsafha Bakanlığı'nca hazırlanan fahiş kiralara karşı müstecirların haklarını koruyacak tensikat haziran başında tamamlanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı da bilgili mekân sahiplerini izahata çağırma ederken, internetteki duyuru sitelerine de düzenli malumat tevdi zorunluluğu getirmeye hazırlanıyor.

Özellikle organizasyonlarda ve konferanslarda kullanılmakta olan simultane, birgeniş dilin aynı anda lafşulduğu alanlarda entelekt iletişi katkısızlamaktadır.

Tercüman konuşmacının söylediklerini derhal aktardığı bâtınin eşzamanlı yorumlamada doğruluk sağlamlanır. Ardşavk tercümede, mesajların hak iletişimi notalara ve tercümanın neyi hatırladığına bağlıdır.

Özel vasıflı ferdî verileriniz ise bayağıdaki hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak toplanmakta, saklanmakta ve sorunlenmektedir:

Barlas, KVKK ve ilişkin düzenlemeler kapsamında “Done Sorumlusu” sıfatını haiz olup yönımıza zirda mevzi verilen muhabere bilgileri aracılığıyla ulaşmanız mümkündür.

Report this wiki page